top of page

Malin Klintberg

Tvåbarnsmamman Malin är uppväxt på ett jordbruk i Österänge, Norduppland med farmor och farfar i huset intill och detta har präglat henne mer än hon först trodde. I mötet med äldre blir Malin rofylld och kan inte rusa iväg i det höga tempo hon annars har. Naturen är A och O för Malin, där finner hon lugn samtidigt som hennes sinnen tar in livet och kreativiteten får fart.

 

Malin har hjärta för att möta människor som av någon anledning behöver stöd. Som utbildad lärare i bild, svenska och hem-och konsumentkunskap vägleder hon barn och ungdomar med glädje, inspiration och tillit. 

Malin är en fena på att samarbeta och samverka. Dessutom har hon en naturlig förmåga att synas och ta plats. I företaget drar hon nytta av sina idérika och flexibla egenskaper och låter dem prägla företagets anda. ​

Malin vill fylla de tomrum som finns i vårt samhälle. I första hand är målet att de människor hon möter själva är delaktiga och att Malin ger en extra hand och hjälper till med det som de innan ordnat själva men inte längre förmår.

bottom of page