top of page
Malin och Rasmus_edited.jpg

Malin Klintberg

Malin bor med sin man Rasmus och deras två barn på en gård i Järvstabyn, Gävle. Hon är uppväxt på ett jordbruk i Österänge, Norduppland med farmor och farfar i huset intill och detta har präglat henne mer än hon först trodde. I mötet med äldre blir Malin rofylld och kan inte rusa iväg i det höga tempo hon annars har. Naturen är A och O för Malin, där finner hon lugn samtidigt som hennes sinnen tar in livet och kreativiteten får fart.

 

Malin har hjärta för att möta människor som av någon anledning behöver stöd. Som utbildad lärare i bild, svenska och hem-och konsumentkunskap vägleder hon barn och ungdomar med glädje, inspiration och tillit. 

Malin är en fena på att samarbeta och samverka. Dessutom har hon en naturlig förmåga att synas och ta plats. I företaget drar hon nytta av sina idérika och flexibla egenskaper och låter dem prägla företagets anda. ​

Malin vill fylla de tomrum som finns i vårt samhälle. I första hand är målet att de människor hon möter själva är delaktiga och att Malin ger en extra hand och hjälper till med det som de innan ordnat själva men inte längre förmår.

Rasmus Klintberg

Rasmus är uppväxt på bruksgatan i Lövstabruk, Norduppland. Skapande och produktivitet inom byggnad är Rasmus signum men efter 20 år som snickare antog han nya utmaningar i yrkeslivet. Idag arbetar han som brandman där han trivs med att kunna göra skillnad inom brandförsvaret. 

Rasmus är en målmedveten, välstrukturerad och noggrann person vilket är fördelaktigt inom båda yrkeskategorierna.  I mötet med människor är han lugn och tillmötesgående. Efter många år med kundkontakt och samordning är Rasmus den som ser och tar ansvar för att saker blir gjort.

Rasmus och Malin är engagerade som tränare i barnens fritidsaktiviteter vilket de ser som otroligt inspirerande och lärorikt. Egen träning och fysisk aktivitet tar upp en stor del av Rasmus lediga tid.  Det största intresset är längdskidor och i Vasalopp 2019 placerade han sig på plats 168. Även engagemanget inom idrott präglas av struktur, målmedvetenhet och noggrannhet. Detta är enligt honom nyckeln till framgång.

bottom of page